HUSK besøgsdag Tirsdag d. 27. august kl. 18.00 - 21.00 -> Se mere her

ØE Sommer Camp

ØE Sommer Camp er tre dage fuld af aktiviteter, oplevelser, fællesskab og grin for alle mellem 12 og 15 år, d. 1. – 3.  juli 2019.

På vores sommer camp vil der være fokus på masser af aktivitet, sjov og fællesskab.

Hvad siger du f.eks til at prøve kræfter med:

• Stortrampolin og Airtrack
  • Badeland / svømmehal med udfordringer
  • Bueskydning med et twist
  • Vandgames / konkurrencer i en sø, hvor vi skal bruge både Stand Up paddel og kano
  • Se film og spise popcorn "Out of your comfort zone"
  • Lave lækker bålmad
  • Overnatning i det fri. Har du lyst og mod på det, kan du sove ude i hængekøje/shelter eller lavoo. Eller du kan vælge et af skolens komfortable elevværelser

Der kan forekomme ændringer i programmet frem mod Campen

Pris: 495 kr.
Prisen inkluderer aktiviteter, kost, logi og t-shirt mv.

Tidspunkt:
Campen starter d. 1/7 kl. 10.00 og slutter med frokost d. 3/7 kl. 12.15 og afhentning kl. 12.45.

-> Tilmelding og betaling her

Spørgsmål til campen:
Ved spørgsmål til campen kan camplederen kontaktes på sebastian@oelgodefterskole.dk

Forsikring: Forældre skal selv sørge for at de deltagende børn har en gældende ulykkesforsikring - det har langt de fleste familier i forvejen.