HUSK Efterskolernes Dag d. 30/9 -> Se mere her

Efterskolernes Dag på Ølgod Efterskole

Kom og oplev Ølgod Efterskole til Efterskolernes Dag d. 30/9 mellem kl. 13 og 17.

Eleverne viser rundt på hele skolen, og fortæller om rejserne, oplevelserne, fællesskabet, linjefagene og alle de fantastiske ting der sker på et efterskoleophold.
Efter rundvisningen møder i personalet - her kan i få svar på alle de praktiske spørgsmål til et efterskoleår.

Der er ingen tilmelding, det er bare at møde op mellem 13 og 17 på Efterskolevej 8, 6870 Ølgod

Vores fag er i fuld gang løbende igennem hele dagen, og du har altid mulighed for at snakke med enten en lærer, linjefagslærer eller nogen af eleverne.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, og aftale besøg på et andet tidspunkt, som passer dig bedre.

Kontakt os på telefon 75 24 45 22 eller mail info@oelgodefterskole.dk hvis du har spørgsmål.