HUSK Åbent Hus  2/5 2018 kl 10-13 -> Se mere her

Få din egen computer på efterskole

Få udleveret din personlige computer på Ølgod Efterskole. En lynhurtig computer fra Google vil hjælpe dig igennem og gøre undervisningen meget sjovere!

På Ølgod Efterskole har vi kigget i krystalkuglen, og i fremtiden vil de bedste jobs være til dem med mest erfaring indenfor computer, derfor vil du efter de første par dage på Ølgod Efterskole, få udlevet din helt personlige computer.

Som en af de førte skoler i Danmark, giver vi alle elever en Chromebook, der er det nyeste skud på stammen fra Google. En computer udviklet til læring og skolebrug, hvor du afleverer dine opgaver og modtager materialer fra læreren – alt sammen via nettet.

Chromebooken starter på få sekunder og er bl.a. udstyret med Chrome Instant og Chrome Omnibox, der gør computeren lynhurtig på nettet.

Lærerene udnytter, at alle elever har en computer til både at gøre undervisningen mere levende og spændende, men også til at gøre undervisningen mere effektiv, og du lærer mere på kortere tid.
Chromebooken gemmer automatisk alt hvad du laver på nettet, så undskyldningen om at hunden spiste opgaven gælder desværre ikke på Ølgod Efterskole.