Efterskole med Esport & Gaming

Esport og Gaming er "den hemmelige" sportsgren i Danmark, og nu kommer den på Ølgod Efterskole!

Esport og gaming er kæmpestort i udlandet og først nu ved at vinde frem herhjemme, også på efterskolerne.

Vores nye Esportscenter udstyres med alt hvad hjertet begærer af udstyr og computerpower!
Vi har 20 kraftige gamer pc'er og et rigeligt stort hul ud til internettet!

Vi har pt. ca. 120 elever hvor 20 af disse er elever på Esportslinjen. De passer alle deres skole samtidig med de dyrker Esport.
Hos os går de to ting hånd i hånd – vil man være med på Esportslinjen skal man nemlig passe sin skole – og er man lovligt forhindret i passe sin skole – fx pga. deltagelse i en turnering.

På Esportslinjen kan man vælge enten CS:GO eller LoL

At dyrke Esport på professionelt niveau kræver også fysisk træning og sund kost - ellers kan man ikke holde til at sidde spille længe af gangen, være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.
På Ølgod Efterskole deltager du som Esportsudøver I skolens gymnastiktræning og har desuden mulighed for at benytte skolens træningscenter udover dette.
Ud over den skemalagte Esportstræning, der finder sted flere gange om ugen, kan eleverne træne Esport hver dag efter skole – og i weekender - i det nye Esportslokale, hvor de kan træne, spille turneringer osv.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores e-Sport linje kan du kontakte os på info@oelgodefterskole.dk eller skrive en besked på facebook hvor vi svarer så hurtigt vi kan.

OBS! Der er desværre ikke flere pladser på Esport til årgang 2018/19. Du kan dog stadigvæk vælge en af vores andre linjer, og få Esport som valgfag.

Så du ikke vores live-stream af infomødet på Facebook, kan du gense den her: