+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Efterskole år med masser af fodbold

Vil du have et efterskole år med masser af fodbold?

Om du har spillet hele livet, og nemt kan drible uden om Neymar og Ronaldo, eller om du bare synes det er sjovt at spille noget bold med vennerne, så er niveauet på Ølgod Efterskole noget for dig. Du vil blive udfordret både psykisk og fysisk når de lange træninger går i gang, og taktikken skal være helt skarp til de vigtige kampe mod andre efterskoler.

Bliv en bedre fodboldspiller og holdspiller. Du vil opleve et stærkt fokus på sammenspil, boldbesiddelse og afleveringer. Er du målmand skræddersyer vi en hel speciel træning netop til dig.

Ølgod efterskole har et nyt og spændende samarbejde med danske superligaklubber, hvor vi helt ekstraordinært får træning af nuværende spillere, rundvisninger og adgang til flere superligakampe.

LÆS MERE OM REJSEN TIL TYRKIET

INDHOLD:

TAKTIK – Bliv bedre til at se mulighederne på fodboldbanen, opdag nye smutveje rundt om modspillerne og forøg din opmærksomhed. Foldbold er bare sjovere, når du har et overblik. Vi træner med bind for øjnene, ørepropper i ørene og med hænderne på ryggen for at skærpe alle saner. Hvordan opbygger 11 mand det perfekte forsvar eller hvordan skal et angreb sættes op for at gennemhulle modstanderen, du vil se fodbold på en helt ny og spændende måde.

KAMPE – Oplev stemningen, når 11 drenge og piger brøler ned af banen med fuld kraft. Du kommer til turneringer med andre efterskoler og lokale klubber.

TRÆNERUDD. – Er du god til mere end bare at jonglere med bolde, kan det være, at vores træneruddannelse er noget for dig. Du modtager DGI’s trænerbevis, som gør dig til en meget eftertragtet træner i de danske klubber. Du vil lære både undervisningsteori, og hvordan man rent praktisk sætter en træning sammen, og samtidig få lov at afprøve dine helt egne teknikker på dit helt eget fodboldhold.

MÅLMANDSTRÆNING – Har du undret dig over hvad dine store hænder skal bruges til, så er svaret målmand. Og på Ølgod Efterskole vil du og de andre målmænd modtage specifik undervisning på netop at holde buret rent.

Science som linjefag

Medie som linjefag

Gymnastik som linjefag

GALLERI

Mediefag