+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Efterskole med masser af foto & video

Vil du lære at tage bedre fotos, klippe din egen video eller lege med 3D print på et efterskole år? Er du fremtidens journalist? Medielinjen giver dig værktøjerne.

Vi holder åbent hus onsdag d. 19. april fra 18-21 hvor du får en rundvisning af nuværende elver, og en snak med både lærer og forstander. 

På Ølgod Efterskole arbejder vi med mange forskellige former for kommunikation, og hvis dit drømmejob indeholder journalistik, fotografering, webdesign eller filmproduktion, så giver medie dig værktøjerne til at realisere din drøm.

Du vil arbejde med professionel software, som er standard i mediebranchen. Du vil få et indgående kendskab til Photoshop, Final Cut Pro, Lightroom og Motion. Samtidig lærer du at håndtere det avanceret optageudstyr skolen råder over.

Vi tænker stort (og småt)

Som noget helt nyt har skolen indkøbt 3D printere, hvor du vil få mulighed for at se dine kreative evner udfolde sig i et 3-dimensionelt univers. Du kan f.eks. lave dit eget iPhonecover, en kopi af Eiffeltårnet eller din personlige nøglering.

Vi laver marketingcases, opfinder nye produkter, og prøver det hele af i virkeligheden. Du kommer også til at prøve journalistjobbet af, og lave interviews med mennekser i andre lande og skrive avisartikler. Du kommer også til at kunne lave TV-nyheder med professionelt udstyr, greenscreen og teleprompte.

LÆS MERE OM REJSEN TIL LONDON

Indhold: 

FOTO – Du vil lære den elementære fototeori og få masterclassundervisning af professionelle fotografer. Vi tager både digitale og analog billeder, og kigger på, hvordan man fremkaldte billeder for 100 år siden.

VIDEO – Vi optager skolens årlige musical, klipper og producere en DVD. Du får lov til at arbejde med noget af det nyeste udstyr inden for video. Eller lave en nyhedsudsendele hvor alt fra producer, lydtekniker, fotograf, nyhedsoplæser og sminkør er roller, som skal besættes.

JOURNALISTIK – Føl presset når deadlinen nærmer sig, send artikler til godkendelse og kom med ud og opsøg historien. Vi arbejder med interviewteknik, skriveprocesser og de etiske dilemmaer inden for faget.

3D PRINT – Som noget helt nyt og unikt, har Ølgod Efterskole indkøbt 3D printere, hvor de kreative ideer virkelig kan komme til deres ret. Væk dine tegninger til live på computeren, og se hvordan de højteknologiske maskiner printer din idé.

 

Se og hør Rebecca, elev årgang 14/15, fortælle om medie:

SE NOGLE AF DE BILLEDER MEDIELINJEN HAR LAVET

SlowMo

Fodbold som linjefag

Gymnastik som linjefag

GALLERI

Mediefag