HUSK Åbent Hus  8/3 2018 kl 18-21 -> Se mere her

Camp Esport på Ølgod Efterskole 2018!

Kæmpe LAN med konkurrencer i b.la. CS:GO, League of Legends, Kahoot og præmier for over 10.000 kr.*

Går du i 6.-10. klasse og har fri i påsken? Så kom til LAN på Ølgod Efterskole. Der vil være turneringer i bl.a. CS:GO, League of Legends, Kahoot! og andre sjove konkurrencer. Der vil være kontante præmier for minimum 10.000 kr.*

Information:

• Dato: 26/3 kl. 12.00 - 28/3 kl. 12.00
  • Alder: 6. - 10. klasse
  • Pladser: 200 personer
  • Kiosk: Åben fra 09-22, hvor man kan købe kolde drikkevarer og snacks til gode priser.
  • Sovemuligheder: Der er soveområder, hvor der er nattevagter til rådighed.
  • Pris: 570 kr. inkl. mad til alle måltider.

Billetten indeholder følgende:

• Plads og deltagelse i event og turneringer.
  • Pakke med t-shirt og merchandise.
  • God mad til alle måltider.
  • En billet til nogle fede dage!

Til eventet vil der være en scene med kraftige gamer-pc'er, hvorfra der vil spilles udvalgte kampe fra turneringerne. Der vil være en professionel caster til stede og kommentere scene-kampene, der både vil blive vist på storskærm i salen og online.

Tilmelding som hold på 5 personer
Hvis man tilmelder sig som hold, så vær venlig at fyld op, så der kan være plads til hold á fem personer til begge sider for jer (hvis det er muligt).

Tilmelding som enkeltperson
Hvis man ikke tilmelder sig som hold (5 personer), vælger du blot en plads - så kobler vi dig sammen med spillere der vil spille samme spil og på samme niveau.
Vi er derfor også nød til at forbeholde os retten til at flytte jer rundt, således at alle bliver en del af et hold og dermed kan deltage i turneringer.
Er i 2 eller flere der gerne vil sidde sammen, og være på samme hold kan i booke sammen, eller notere det i kommentarfeltet under bestilling af plads.

Hvilke spil og hvilket niveau
Når I tilmelder jer er det vigtigt at I skriver hvilket spil I vil spille i turneringen og hvilket niveau i ligger på, så vi på bedst mulig vis forsøge at placere jer blandt andre, der spiller samme spil på nogenlunde samme niveau.

Hvis man har spørgsmål kan de stilles på mail: jaso@oelgodefterskole.dk

*I tilfælde af at campen ikke bliver udsolgt, kan præmierne ændres.